App-fri mobilversjon!

Finansportalen går foran og lanserer 12 kalkulatorer som kjører direkte i telefonen.

12 avanserte verktøy som opererer mot “live” data.

For å få tilgang til kalkulatorer og datafeeder må du ofte laste ned og installere såkalte app-er for telefonen din. Det kan være kronglete og koste penger og ikonene tar plass i menyene. I Finansportalens nye mobilversjon er dette unødvendig. Den består av hele 12 kalkulatorer som alle kjører direkte i nettleseren.  

To teknologier

Bankkalkulatorene henter ferske data fra Finansportalen hver gang de åpnes. Forsikringskalkulatorene henter priser fra forsikringsselskapene i sanntid når du fyller ut skjemaet. I begge tilfeller får du de ferskest tilgjengelige prisene i løpet av et par sekunder.

I bilforretningen, på boligvisning

Vanligvis vil du nok sitte ved den vanlige datamaskinen og se om du kan få billigere og/eller bedre tjenester hos en annen leverandør. Men med mobilversjonene er det også mulig å gjøre beregninger i mer spontane situasjoner – om du står i bilforretningen og lurer på hva det vil koste deg å låne penger for å kjøpe en bil. Når du er på boligvisning og lurer på hva et boliglån vil kunne koste deg. Og hva det vil koste å forsikre den.

Bare gå til Finansportalen.no

Vi har lagt inn en detektor i inngangen til Finansportalen. Om du kommer med en smarttelefon, vil du automatisk bli satt til mobilversjonen. Om du ønsker deg til fullversjonen i stedet, er det en lenke nederst på forsiden av mobilversjonen som tar deg dit.

Fullversjon senere

Den nye mobilversjonen til Finansportalen har ingenting annet enn de 12 kalkulatorene. Den kan ses på som en ren verktøysamling. Finansportalen på vanlig internett har mer avanserte kalkulatorer, med flere valgmuligheter og også artikler (blant annet denne). Alle disse ressursene skal også være med i en fremtidig mobilversjon som vil bli lansert senere.

Kategori:
Publisert: 8. March 2012
Visninger: 2868