Publisér en gratis kalkulator på ditt nettsted!

Ved å publisere en kort tekststreng legger du en kalkulator fra Finansportalen på ditt eget nettsted. Kalkulatoren oppdaterer seg selv med ferske data.

Metoden kjenner du kanskje fra Google Maps. Når du har funnet et kartutsnitt du liker, kan du klikke på lenkesymbolet og kopiere en lenke til kartet. Lenken kan du publisere på ditt eget nettsted. Da kommer det nøyaktig samme kartet opp på nettstedet ditt. Men ikke nok med det: Det er ingen avbildning av originalen som ligger på nettstedet ditt. Det er originalen. Kartet kan zoomes som på Googles eget nettsted. Når Google legger inn nye stedsnavn eller severdigheter, kommer det samtidig på ditt kart. Her er Finansportalens kontor:


Vis større kart

Finansportalen portable kalkulatorer fungerer på liknende vis. Du publiserer bare en tekststreng og kalkulatoren vil dukke opp på ditt eget nettsted. Kalkulatoren opererer med “live” data fra Finansportalen, og vil alltid vise de samme prisene og vilkårene som de som ligger på Finansportalen.

Vi kaller dette for portable kalkulatorer.

Du kan fritt tilpasse farger, fonter og størrelse på de portable kalkulatorene. Du kan bestemme hvor lang resultatlisten skal være. Du kan ta vekk brukervalg og erstatte dem med dine egne forhåndsvalg, slik at du har en alltid oppdatert prisliste i stedet for en kalkulator.

 

En Boliglånskalkulator

Her er et eksempel på en boliglånskalkulator der antall resultater er begrenset til ti og bredden er satt til 425 pixler.

 

 Den fremkommer ved å publisere denne tekststrengen:

Her er oppskriften

Vi har åtte kalkulatorer du kan legge på ditt eget nettsted. Det er en Boliglånskalkulator, en Smålånskalkulator, en Banksparekalkulator, en Sende Penger Hjem-kalkulator og fire forsikringskalkulatorer.

En full oppskrift på hvordan du gjør det, ligger på denne siden.

 

Ingen distribusjonsavtale

Så lenge du benytter kalkulatorene som forutsatt og de ligger i en iframe som viser dem på Finansportalen, er de gratis å benytte og du behøver ikke å inngå noen distribusjonsavtalen med Finansportalen. Derimot kan du ikke kopiere og endre koden og legge kalkulatorene på et annet nettsted uten tillatelse fra Finansportalen. Du kan heller ikke benytte datafeedene de portable kalkulatorene bruker uten å inngå distibusjonsavtale med Finansportalen.

 

Kategori:
Publisert: 9. March 2012
Visninger: 3756