Rykende ferske priser

I finansportalen.no finner du alltid rykende ferske priser og betingelser for en rekke av de vanligste finansielle produkter og tjenester som tilbys personkunder av banker, kredittinstitusjoner og forsikringsselskap i Norge.

Mynter

Selv små renteforskjeller kan gi deg store besparelser

Av: Brigitte Watz, finansportalen.no

3. desember 2008

Finansportalen.no er finansiert over statsbudsjettet og ble lansert for å gi deg informasjon du kan bruke i forhandlinger for å få bedre betingelser av din nåværende bank eller ved å ta kontakt med en ny. Mer om initiativet og bakgrunnen for finansportalen.no finner du her.

Derfor finner du alltid i finansportalen.no rykende ferske veiledende priser og betingelser for en rekke av de vanligste finansielle produkter og tjenester som tilbys nye personkunder av banker, kredittinstitusjoner og forsikringsselskap i Norge. Les mer om hvorfor vi presenterer priser gjeldende for nye kunder her.

Det å bruke litt tid i barometrene i finansportalen.no kan fort vise seg å være lønnsomt for deg, for selv små renteforskjeller kan gi deg store besparelser.

For å gjøre det mindre tidkrevende for deg er barometrene særlig tilrettelagt for å hjelpe deg til raskt og enkelt finne frem til de produktene og tjenestene du er opptatt av og de banker, kredittinstitusjoner eller forsikringsselskap som tilbyr disse.

Din nåværende bank- eller forsikringsforbindelse eller potensielt nye er bare et tastetrykk unna fra finansportalens oversikter. Husk også at mange leverandører kan være villig til å gi deg bedre betingelser enn de veiledende!

Slik velger du bank | Finansportalen.no

Enklere bytte av bank | Finansportalen.no

Trenger du forsikringen? | Finansportalen.no

Hvor mye får du igjen av premien du betaler? | Finansportalen.no

Kategori:
Publisert: 2. December 2008
Visninger: 1061