Julekalender fra Finansportalen

Med ønske om at du skal få en riktig god jul og et godt finansielt nytt år gir Finansportalen deg i år en julekalender med 24 nyttige tips til hvordan du kan spare penger under julehandelen og i det nye året.

Opphavsrett: Microsoft Office Online

Finansportalen ønsker deg god jul og et godt finansielt nytt år

 Av: Finansportalen

Torsdag 1. desember 2011

Julekalenderen finner du på Finansportalens Facebook-side og frem til julaften vil vi hver dag poste et tips til hvordan du kan spare penger under julehandelen og i det nye året. Innleggene vil bli liggende, så blir førjulstiden for hektisk kan du alltids se tipsene på nyåret. I tillegg vil du finne julekalenderen under tips og råd i Finansportalen.

Trygg julekalender

Finansportalens kalender er en julekalender du trygt kan følge med på uten at du vil få uønskede overraskelser i etterkant, som reklame på e-post eller sms, vareprøver eller abonnement som senere viser seg å koste penger, slik Forbrukerombudet advarer mot.

De flotte premiene avhenger av deg, men innsatsen er verdt det

Det er opp til deg å bruke tipsene vi gir og finne frem til hva akkurat du kan gjøre for å spare penger ved valg knyttet til bank og forsikring. Men bruker du litt tid på det vil du kunne spare tusenvis av kroner og få en sunn og mer romslig økonomi enn du kanskje har i dag.

Mer om Julekalender fra Finansportalen på Finansportalen

Publisert: 1. December 2011 - sist oppdatert: 22. May 2018
Visninger: 523