Personvern og sikkerhet

Personvern og sikkerhet ved bruk av finansportalen.no

Personopplysninger

Denne tjenesten lagrer IP-adresser i logg og cache. Disse lagres sikkert hos oss, og deles ikke med andre. For enkelte funksjoner ber vi også om andre personopplysninger.  Disse brukes kun for å gi deg best mulig relevant informasjon og lagres ikke. Forbrukerrådets personvernerklæring.

Cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) i deler av våre tjenester. Informasjonskapsler er små informasjonsfiler som blir liggende igjen på datamaskinen din for at tjenesten vår skal fungere best mulig. Funksjonen kan slås av og på i de fleste nettlesere gjennom et menyvalg som “innstillinger”, “sikkerhet” e.l.

Fram- og tilbakeknapper

Fram- og tilbakeknappene i nettleseren sender deg fram og tilbake i nettadressehistorikken som lagres i nettleseren. I de aller fleste tilfeller er det mulig å bruke disse knappene til å navigere mellom besøkte sider.

Personvern og statistikk

Når du som bruker besøker finansportalen.no (eller noen av de andre relaterte nettadressene) etterlater du deg elektroniske spor. Sporene dannes fordi din nettleser automatisk sender en rekke opplysninger til våre tjenermaskiner hver gang du ber om å få vist en side. Ingen av disse opplysningene vil bli brukt til å identifisere enkeltpersoner.

Finansportalen.no bruker disse opplysningene til å generere samlet statistikk om bruken av våre tjenester.