Båtlån fra 6,5 prosent rente

Med litt hjelp fra banken kan drømmen om ny båt bli virkelighet.

Opphavsrett: Microsoft Office Online

Mandag 18. april 2011

Av: Finansportalen

Båtlån er riktignok ikke den billigste finansieringen for den som drømmer om en sommer i bølgeskvulp og frisk sjøsprøyt, men er behovet sterkt nok, er drømmen fullt mulig å gjennomføre med bankenes tilbud.

De nominelle rentene på tilbudene som vises på Finansportalen varierer fra 5,8 til 7,75 prosent. Med et lånebeløp på 65% av 400.000 og 10 års nedbetalingstid, blir de effektive rentesatsene fra 6,5 prosent.

Dagens billigste båtlån på Finansportalen tilbys av Terra Finans AS, og forutsetter medlemskap i OBOS. Dagens nest billigste boliglån tilbys av Sparebanken Sør uten krav om produktpakke. Banken har Aust Agder, Vest Agder og Telemark som markedsområde

Uansett om du drømmer om bil, båt, caravan, MC eller ATV

Finansportalen presenterer tilgjengelige finansieringsalternativer for en rekke drømmer. Legg inn ditt eget behov i kalkulatorene for smålån, og finn ditt beste tilbud.

Det finnes mange informasjonskilder der ute som kan hjelpe deg på veien til å realisere drømmen din. Desto mer kunnskap du har på forhånd jo bedre grunnlag har du for å gjøre ditt valg.

Les også:

Tips ved kjøp av båt – Småbåtregisteret

Norsk Caravan Club: Tips, råd og diskusjonsforum

Norsk Caravan Club: Forside

Norges Motorsportforbund – Velkommen

Om kjøp/salg av MC | NORSK MOTORCYKKEL UNION

Kjøp av bil fra forhandler – Forbrukerportalen

Kjøp av bil fra privatperson – Forbrukerportalen

Bilforsikring – Forbrukerportalen

Publisert: 18. April 2011 - sist oppdatert: 12. August 2019
Visninger: 3261